Frysta hamburgare i airfryer – Recept

Inga betyg ännu.

I denna artikel delar jag med mig av ett gott, snabbt och smidigt recept på frysta hamburgare i airfryer!

Att tillaga frysta hamburgare i en airfryer har blivit en populär metod tack vare dess enkelhet och förmåga att leverera saftiga, välsmakande resultat. Airfryern erbjuder en snabb och hälsosam lösning för att laga mat utan att behöva använda mycket olja, vilket gör den idealisk för hamburgare. Ta del av detta goda recept och några värdefulla tips för att maximera din airfryer-upplevelse och få ut det bästa av dina frysta hamburgare.

 • Tips: Om du använder ost, lägg den på hamburgaren de sista 1-2 minuterna av tillagningstiden för att låta den smälta perfekt.

Ett tips för att få en jämn och fin stekyta på båda sidor är att vända hamburgarna halvvägs genom tillagningstiden. Detta säkerställer att båda sidorna tillagas lika bra och hjälper till att bibehålla en jämn temperatur genom hela köttet.

Alla airfryers är lite olika, så det kan vara nödvändigt att justera tiden och temperaturen något baserat på din specifika modell och dina preferenser. Var inte rädd för att experimentera med olika inställningar för att hitta den perfekta balansen för dina hamburgare.

För att verkligen lyfta smaken på dina hamburgare, experimentera med olika kryddor och marinader. En enkel salt- och pepparkrydda kan ibland räcka, men att tillsätta lite vitlökspulver, lökpulver eller paprika kan ge en extra dimension till smaken. För de som gillar ost på sina hamburgare, kan du lägga en skiva ost på burgaren under de sista minuterna av tillagningen för att få den att smälta perfekt.

Frysta hamburgare i airfryer

Receptet – Så gör du:

Frysta hamburgare i airfryer

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Att tillaga frysta hamburgare i airfryer är både enkelt och ger saftiga och smakrika resultat!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 4 personer

Utrustning

Ingredienser
 

 • 4 st till 8 st frysta hamburgare eller fler efter preferens
 • Salt och peppar efter smak
 • Hamburgarbröd
 • Valfria tillbehör: sallad, tomat, lök, ost, ketchup, senap, majonnäs, pickles, etc.

Instruktioner

 • Sätt din airfryer på 180°C och låt den förvärmas i ca 3-5 minuter.
 • Ta ut de frysta hamburgarna ur förpackningen. Krydda dem lätt med salt och peppar om du önskar.
 • Lägg de frysta hamburgarna i korgen på airfryern i ett enda lager. Var noga med att inte överfylla korgen, så att luften kan cirkulera ordentligt runt alla burgare.
 • Tillaga hamburgarna i airfryern i 15-20 minuter. Vänd dem halvvägs genom tillagningen (efter ca 10 minuter) för att säkerställa en jämn tillagning. Kontrollera gärna att den inre temperaturen når minst 74°C innan de är klara.
 • Medan hamburgarna tillagas, förbered dina tillbehör och hamburgarbröd. Om du vill ha bröden lite rostad kan du lägga dem i airfryern de sista 2-3 minuterna av tillagningstiden.
 • När hamburgarna är klara, ta ut dem ur airfryern och låt dem vila i någon minut. Bygg sedan dina hamburgare med bröd och valfria tillbehör.
Måltid Huvudrätt
Kök Amerikanskt, Svenskt
Nyckelord Frysta hamburgare i airfryer

Annons från HelloFresh SE

Välj din perfekta veckomeny

Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill - och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Hellofresh

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)
Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar