Om hemsidan

Hemmanytt.se är en webbplats som i huvudsak drivs av Frida Jakobsson. Frida är en glad hem- och matfantast, som driven av rent intresse och genuin passion skriver och publicerar innehåll på hemsidan!

Hemsidan började som en spännande hobby med några få artiklar, och har sedan växt till sig till att bli en plats på nätet för användbar information som cirkulerar kring hemmet och mat.

Då och då påbörjar man nya projekt i hemmet. På Hemmanytt vill gärna dels inspirera till projekt som gör det trevligare i hemmet, dels hjälpa till med genomförandet av projekten.

På Hemmanytt.se hittar du artiklar om hem, hushåll, och livsstil. Målet med innehållet är att det ska vara till nytta och förbättra ditt liv i hemmet. Hemsidan strävar efter att fungera som en informationsbank med allt du kan tänkas behöva för ditt hem. Vårt mål är att ständigt erbjuda nytt, hjälpsamt, intressant, och inspirerande innehåll.

Ansvarsfriskrivning

Innehållet på hemsidan kontrolleras och uppdateras ständigt för att hålla god kvalitet, god läsbarhet och gott värde för läsaren.

Vi vill understryka att allt som finns att hitta på hemsidan är till för informationssyfte, och är inte ett utbyte mot tips eller råd från professionella inom sitt respektive område.

Våra läsare har ett eget ansvar när det kommer till den information som går att hitta på hemsidan, och när det gäller att läsa den information som tillverkarna och distributörerna tillhandahåller för de produkter som vi rekommenderar via Hemmanytt.se.

Vi frånsäger oss därför allt ansvar i fallet att du väljer att följa något av våra råd, eller i fallet att du väljer att köpa någon av de produkter vi rekommenderar eller annonserar för via våra annonspartners.

Hittar du fel på webbplatsen eller upplever själv att du inte är nöjd med någon av produkterna som vi rekommenderar, så är vi mer än glada om du kontaktar oss!

Oberoende produktrekommendationer och partnerskap

Vi är medlemmar hos flera annonsnätverk. Detta innebär att vi får pengar när besökare från vår hemsida köper produkter hos distributörerna som vi hänvisar till. Eftersom dessa nätverk i sin tur samarbetar med så gott som alla av marknadens största distributörer, så kan vi alltid välja mellan nästan alla tillgängliga produkter på marknaden. Det gör att vi kan vara högst objektiva i våra recensioner. Dessutom försöker vi alltid basera våra rekommendationer på tester utförda av antingen oss själva eller andra tillförlitliga källor.

Dessa är annonsnätverken som vi samarbetar med idag:
Adtraction

Den främsta anledningen till att vi är oberoende är för att vi vill ge det bästa läsmaterialet om de absolut bästa produkterna till våra läsare, för gör vi inte det kommer de inte tillbaka.

Upplysning om ändringar

Denna hemsida och alla andra policys eller undersidor på webbplatsen löper risk att uppdateras och ändras när som helst. Du är därför själv skyldig att kontrollera våra sidor för att se till att du godkänner eventuella ändringar.

Har du några frågor eller så kontakta oss gärna!