Om hemsidan

Om mig

Hemmanytt.se är en webbplats som i huvudsak drivs av Frida Jakobsson. Jag är en glad hem- och matfantast, som driven av rent intresse och genuin passion skriver och publicerar innehåll på hemsidan!

Hemsidan började som en spännande hobby med några få artiklar, och har sedan växt till sig till att bli en plats på nätet för användbar information som cirkulerar kring hemmet och mat.

Om Hemmanytt.se

Själva hemsidan började som ett projekt för att ha något roligt att göra under pandemiåret 2020. Då skrev jag mest om inredning, trädgård, och husdjur.

Sedan började jag jobba mer på Hemmanytt under 2021 och sedan ännu mer under 2022. Det var nämligen då som jag fick idén om att jag kunde dela med mig av mitt matintresse och en massa bra recept på hemsidan! Tack vare er läsare så har hemsidan verkligen seglat upp till att bli en uppstickare inom recept-Sverige!

Vad du hittar på Hemmanytt.se

På Hemmanytt.se hittar du artiklar om hem, mat, hushåll, och livsstil. Målet med innehållet är att det ska vara till nytta och förbättra ditt liv i hemmet. Hemsidan strävar efter att fungera som en informationsbank med allt du kan tänkas behöva för ditt hem. Vårt mål är att ständigt erbjuda nytt, hjälpsamt, intressant, och inspirerande innehåll.

Fokus på läsaren – fokus på hälsa

Innehållet på hemsidan kontrolleras och uppdateras ständigt för att hålla god kvalitet, god läsbarhet och gott värde för läsaren.

När det kommer till recept försöker jag alltid lyfta fram nyttiga recept med bra ingredienser så ofta det går, och minimera ingredienser som är halvfabrikat eller väldigt processerade.

Ytterst sällan händer det att vi lyfter vi fram affiliate-produkter. Detta gör vi dock bara när vi ser ett mervärde för läsaren. Vi tar inte emot produkter för någon typ av direkt marknadsföring.

Hittar du fel på webbplatsen eller upplever själv att du inte är nöjd med någon av produkterna som vi rekommenderar, så är vi mer än glada om du kontaktar oss!

Tillgänglighet

Vi jobbar för att göra hemsidan riktigt bra och tillgänglig för alla läsare. Som del av detta arbete har vi i december 2022 implementerat vänligare markeringar för de som navigerar webben via knappen tabb (tab) på tangentbordet.

Kontakt

Du kan nå mig personligen på Hemmanytt.se

Sociala nätverk

Du hittar Hemmanytt på vår Facebooksida

Vi lägger också upp en hel del på vår Pinterestsida

Vi planerar även att inom kort börja dela mer innehåll genom vår Instagramsida

Oberoende produktrekommendationer och partnerskap

Vi är medlemmar hos flera annonsnätverk. Detta innebär att vi får pengar när besökare från vår hemsida köper produkter hos distributörerna som vi hänvisar till. Eftersom dessa nätverk i sin tur samarbetar med så gott som alla av marknadens största distributörer, så kan vi alltid välja mellan nästan alla tillgängliga produkter på marknaden. Det gör att vi kan vara högst objektiva i våra recensioner. Dessutom försöker vi alltid basera våra rekommendationer på tester utförda av antingen oss själva eller andra tillförlitliga källor.

Dessa är annonsnätverken som vi samarbetar med idag:
Adtraction

Den främsta anledningen till att vi är oberoende är för att vi vill ge det bästa läsmaterialet om de absolut bästa produkterna till våra läsare, för gör vi inte det kommer de inte tillbaka.

Upplysning om ändringar

Denna hemsida och alla andra policys eller undersidor på webbplatsen löper risk att uppdateras och ändras när som helst. Du är därför själv skyldig att kontrollera våra sidor för att se till att du godkänner eventuella ändringar.

Har du några frågor eller så kontakta oss gärna!

Denna sida uppdaterades senast: 19 juni 2023