Tacogratäng med philadelphiaost – Recept

5/5 baserat på 3 betyg

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på tacogratäng med philadelphiaost!

Här är en riktigt god tacogratäng med philadelphiaost som är riktigt smakrik, enkel, och snabb. Servera gärna med tacochips och en härlig grönsallad!

En pacogratäng med Philadelphiaost har en krämig och smakrik smak. Philadelphiaost är en mild och lite fyllig färskost, och när den används i en tacogratäng ger den en mjuk och smakrik konsistens. Den milda smaken från Philadelphiaosten balanserar perfekt den saftiga och smakrika färsen och de övriga ingredienserna i gratängen, och ger en härlig och harmonisk smakupplevelse.

Jag älskar denna tacogratäng med philadelphiaost och tycker den är riktigt trevlig. Den innehåller liksom allt man gillar och den blir därför snabbt en riktig favorit bland alla i hemmet. Servera med fördel med en sallad, då det blir ett lätt tillägg till denna rejäla, mättande rätt.

Kort sagt rekommenderar jag denna tacogratäng starkt och tycker verkligen den är värd att göra. Testa gärna receptet nedan.

Tacogratäng med philadelphiaost

Receptet – Så gör du:

Tacogratäng med philadelphiaost

5/5 baserat på 3 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Här är en riktigt god tacogratäng med philadelphiaost som är riktigt smakrik, enkel, och snabb. Servera gärna med tacochips och en härlig grönsallad!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 25 minuter
Totalt 35 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 500 g nötfärs
  • 200 g philadelphiaost
  • 1 påse tacokryddablandning
  • 1,5 dl vatten
  • 150 g riven ost

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225°C och sätt igång med att steka färsen i en panna på spisen i lite olja, tills den fått fin färg. Tillsätt tacokrydda och vatten och rör om och låt tillagas en liten stund till, cirka 5 minuter.
  • Tillsätt tacofärsen till ugnsform och bred ut philadelphiaost ovanpå. Strö till sist över osten och ställ in i mitten av ugnen för att tillaga på 225°C i ca 25 min.
  • Ta ut, låt svalna en liten stund och servera genast, gärna med tacochips och en god sallad!
  • Njut av din tacogratäng med philadelphiaost!
Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Tacogratäng med philadelphiaost

1 kommentar

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)
Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar