Stekta nudlar med ägg – Recept

5/5 baserat på 1 betyg

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på stekta nudlar med ägg!

Här är ett riktigt enkelt och snabbt recept på stekta nudlar med ägg, perfekt för en enkel och smakrik måltid med gott om grönsaker!

Det är så gott med stekta nudlar och tillsammans med några klassiska grönsaker, sojasås och ägg så blir det en riktigt härlig måltid.

Detta recept gillar jag att göra till middagar när jag vill ha något snabbt och enkelt som också smakar härligt av soja och fräscha grönsaker.

Jag älskar dessa stekta nudlar med ägg och tycker det blir riktigt bra. Riktigt värt att göra varje gång enligt mig. Testa gärna receptet nedan!

Stekta nudlar med ägg

Receptet – Så gör du:

Stekta nudlar med ägg

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Här är ett riktigt enkelt och snabbt recept på stekta nudlar med ägg, perfekt för en enkel och smakrik måltid med gott om grönsaker!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 25 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
 

  • 300 g skivade champinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 1 st röd paprika
  • 3 tsk sojasås
  • 250 g äggnudlar
  • 1 st broccolihuvud i små buketter
  • 3 st ägg
  • 1 st morot

Instruktioner

  • Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Koka även broccolin i sjudande vatten i 3 minuter, eller ånga den om du föredrar det.
  • Strimla paprikan och skär upp moroten i stavar. Skär broccolihuvudet i buketter.
  • Stek svampen försiktigt i oljan tills den är mjuk, tillsätt sedan den strimlade paprikan och morotsstavarna. Rör ner sojasåsen och nudlarna.
  • Lägg svampen, broccolin, paprikan, nudlarna och moroten i en skål med äggen. Häll tillbaka allt från skålen i en kastrull och rör om så att det värms upp. Se till att ägget är genomlagat innan servering.
Måltid Huvudrätt
Kök Asiatiskt, Svenskt
Nyckelord Stekta nudlar med ägg

Annons från HelloFresh SE

Välj din perfekta veckomeny

Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill - och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Hellofresh

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)




Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar