I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på stekta nudlar med ägg!
Här är ett riktigt enkelt och snabbt recept på stekta nudlar med ägg, perfekt för en enkel och smakrik måltid med gott om grönsaker!
Det är så gott med stekta nudlar och tillsammans med några klassiska grönsaker, sojasås och ägg så blir det en riktigt härlig måltid.
Detta recept gillar jag att göra till middagar när jag vill ha något snabbt och enkelt som också smakar härligt av soja och fräscha grönsaker.
Jag älskar dessa stekta nudlar med ägg och tycker det blir riktigt bra. Riktigt värt att göra varje gång enligt mig. Testa gärna receptet nedan!
Receptet – Så gör du:
Stekta nudlar med ägg
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 300 g skivade champinjoner
- 3 msk olivolja
- 1 st röd paprika
- 3 tsk sojasås
- 250 g äggnudlar
- 1 st broccolihuvud i små buketter
- 3 st ägg
- 1 st morot
Instruktioner
- Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Koka även broccolin i sjudande vatten i 3 minuter, eller ånga den om du föredrar det.
- Strimla paprikan och skär upp moroten i stavar. Skär broccolihuvudet i buketter.
- Stek svampen försiktigt i oljan tills den är mjuk, tillsätt sedan den strimlade paprikan och morotsstavarna. Rör ner sojasåsen och nudlarna.
- Lägg svampen, broccolin, paprikan, nudlarna och moroten i en skål med äggen. Häll tillbaka allt från skålen i en kastrull och rör om så att det värms upp. Se till att ägget är genomlagat innan servering.