Glutenfria krustader – Recept

5/5 baserat på 1 betyg

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på glutenfria krustader!

Så här gör jag enkelt mina glutenfria krustader. Fyll dem med västerbottenost enligt receptet eller använd vilken valfri fyllning som du vill!

Det är riktigt enkelt att göra glutenfria krustader med detta recept. Perfekt som tilltugg, till lite bubbel, lite vin, eller helt enkelt som förrätt.

Vad jag gillar med detta recept på glutenfria krustader är att det inte kräver några avancerade ingredienser. Det är går snabbt, är enkelt, och riktigt gott!

Jag älskar detta recept på glutenfria krustader och tycker de är riktigt trevliga att göra och äta. Testa gärna receptet nedan!

Glutenfria krustader

Receptet – Så gör du:

Glutenfria krustader

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Så här gör jag enkelt mina glutenfria krustader. Fyll dem med västerbottenost enligt receptet eller använd vilken valfri fyllning som du vill!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 12 krustader

Ingredienser
 

  • 12 skivor glutenfritt vitt rostbröd
  • rapsolja till formen
  • 1 st ägg
  • 0,5 dl grädde
  • 0,5 dl riven västerbottenost

Instruktioner

  • Värm ugnen till 180°C. Olja mycket lätt en 12 mini-muffinsformar.
  • Skär av kanterna från brödet och platta ut varje bit med hjälp av en kavel. När den är tillplattad, använd ett glas och skär en cirkel ur varje brödbit. Placera försiktigt utskärningarna i muffinsformen, och tryck till den på plats.
  • Vispa ihop ägg och grädde. Blanda ner osten.
  • Fyll krustaderna med blandningen.
  • Grädda i 15-18 minuter i mitten av ugnen, eller tills osten är smält och bubblig.
  • Njut av dina glutenfria krustader!
Måltid Smårätter, Tilltugg
Kök Svenskt
Nyckelord Glutenfria krustader

Annons från HelloFresh SE

Välj din perfekta veckomeny

Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill - och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Hellofresh

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)




Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar