Köttbullar utan lök – Recept

4.8/5 baserat på 5 betyg

I denna artikel ger jag mitt recept på köttbullar utan lök!

Här är ett riktigt bra recept på köttbullar utan lök. Resultatet blir riktigt bra och köttbullarna smakar ljuvligt gott!

Det kan finnas flera anledningar till varför man skulle vilja göra köttbullar utan lök. En möjlig anledning är att vissa personer inte tycker om lök eller är allergiska mot den. I sådana fall kan det vara en bra idé att göra köttbullar utan lök för att de ska kunna äta dem.

En annan anledning kan vara att man vill förändra smaken på köttbullarna genom att utesluta löken, eller att man helt enkelt inte har lök hemma och behöver göra köttbullar utan den.

Oavsett anledningen till att man inte vill eller kan använda lök i sina köttbullar, så är detta recept lösningen. Det ger riktigt goda och fina köttbullar, som är helt lökfria.

Servera gärna dessa köttbullar med potatismos och lingonsylt, eller på ditt alldeles egna favoritsätt!

Kort sagt älskar jag detta recept på köttbullar utan lök och tycker det är det bästa alternativet när man vill ha ett recept på köttbullar utan lök. Saftiga, snabba, och enkla att laga!

Köttbullar utan lök

Receptet – Så gör du:

Köttbullar utan lök

4.8/5 baserat på 5 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Här är ett riktigt bra recept på köttbullar utan lök. Resultatet blir riktigt bra och köttbullarna smakar ljuvligt gott!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 20 minuter
Totalt 30 minuter
Portioner 20 köttbullar

Ingredienser
 

  • 500 g köttfärs
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk japansk soja
  • 1 msk ketchup
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 msk vatten

Instruktioner

  • Förvärm ugnen till 230°C.
  • Blanda alla ingredienser i en skål.
  • Klä en plåt med bakplåtspapper, gärna med upphöjda kanter.
  • Forma köttbullarna och lägg dem på plåten.
  • Tillaga köttbullarna i cirka 18 minuter i mitten av ugnen på 230°C. Kontrollera en köttbulle för att se om den är klar.
  • Njut av dina köttbullar utan lök!
Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Köttbullar utan lök

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)




Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar