Kokostoppar utan socker – Recept

4.8/5 baserat på 4 betyg

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på kokostoppar utan socker!

Detta är ett enkelt recept på kokostoppar utan socker, som bara kräver tre ingredienser!

Jag älskar dessa sockerfria kokostoppar och tycker att de är så himla enkla och snabba att göra, med bara några få enkla ingredienser.

Jag är en riktig kokosälskare. Om ni är som jag så tror jag verkligen att ni kommer att älska dessa kokostoppar en hel del. I receptet får nämligen smaken på kokos komma fram på ett riktigt fint sätt.

Dessa kokostoppar kan förvaras i rumstemperatur, i en lufttät behållare, exempelvis en burk. De håller sig fräscha i upp till 2 veckor på detta vis. Man kan också förvara dem i kylen om för att förbättra hållbarheten ytterligare en aning! 

För att frysa: Placera avsvalnade kokostoppar i en plastpåse och förvara dem i frysen i upp till 6 månader. 

Kort sagt så tycker jag dessa kokostoppar utan socker. De är helt klart värda att testa!

Kokostoppar utan socker

Receptet – Så gör du:

Kokostoppar utan socker

4.8/5 baserat på 4 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta är ett enkelt recept på kokostoppar utan socker, som bara kräver tre ingredienser!
Förberedelser 15 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 25 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
 

  • 2 st ägg
  • 2 dl riven kokos
  • 6 msk kokosolja

Instruktioner

  • Smält kokosoljan på valfritt vis.
  • Blanda alla ingredienser i en skål. Låt stå i 15 minuter.
  • Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Förvärm ugnen till 180°C.
  • Forma små kokostoppar och sätt på plåten. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter.
  • Ta ut och låt svalna. Njut av dina kokostoppar utan socker.
Måltid Efterrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Kokostoppar utan socker, Sockerfria kokostoppar

Annons från HelloFresh SE

Välj din perfekta veckomeny

Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill - och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Hellofresh

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)




Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar