Här kommer ett ljuvligt recept på buffalosås, som alltid blir bra!
Buffalosås är en sötstark sås som är perfekt till kyckling, pommes frites och klyftpotatis, och dipprätter. Detta är en hemlagad buffalosås som inte kunde vara enklare att göra!
Denna buffalosås är lätt syrlig, relativt kryddig och helt enkelt ljuvligt god. Servera med exempelvis kycklingklubbor eller rostad potatis som kan doppas i såsen.
En skål buffalosås går enkelt att slänga ihop med några enkla ingredienser. Rester förvaras i kylen mellan serveringar där den håller relativt länge övertäckt.
Allt med detta recept på buffalosås är superenkelt och går supersnabbt att göra. Rätt mångsidig, och med allt det man vill ha i denna typen av sås.
Sammanfattningsvis så kan jag verkligen rekommendera detta recept, vilket för i övrigt hittas precis här nedanför! Hoppas ni tycker om det lika mycket som jag gör! Ha det så trevligt!

Receptet – Så gör du:
Buffalosås
Pinterest E-post Facebook Skriv ut receptetIngredienser
- 4,5 dl tomatjuice
- 1,5 tsk tabasco
- 4 msk honung
- 2 tsk majsstärkelse
Instruktioner
- Koka upp tomatjuicen i en kastrull tillsammans. Rör ned honung och tabasco. Låt puttra någon minut till önskad konsistens.
- Ta av värmen. Rör ut majsstärkelsen i en skvätt vatten i ett glas, och rör sedan ned i såsen.
- Färdigt! Njut av din buffalosås!