After Eight-pannacotta – Recept

Inga betyg ännu.

I denna artikel delar jag med mig av ett supergott recept på After Eight-pannacotta!

Mintig choklad och krämig pannacotta, behöver man säga mer? Ett möte av dessa två delikata smaker i form av After Eight-pannacotta blir en spännande dessert som du helt enkelt inte kan motstå. Låt oss utforska denna förföriska kombination och hur du kan skapa den själv.

After Eight-pannacotta är en skicklig förening av två smakprofiler som kompletterar varandra på ett magiskt sätt. Å ena sidan har vi den rika och krämiga pannacottan, som smälter i munnen med sin lenhet och söta undertoner. Å andra sidan har vi After Eight-chokladen, en mintig sensation med en touch av mörk choklad. När dessa två kombineras, föds en smakupplevelse som tar dina smaklökar på en spännande resa.

Det bästa med After Eight-pannacotta är att det är en otroligt enkel rätt att förbereda. Inom loppet av några minuter kan du vara på väg att skapa detta gourmetmästerverk. Allt som krävs är några grundläggande ingredienser och lite tålamod för att låta din pannacotta stelna i kylskåpet.

Efter Eight-pannacotta är perfekt som efterrätt efter en fin middag eller som en speciell behandling när du vill skämma bort dig själv eller dina gäster. Den krämiga konsistensen tillsammans med den uppfriskande smaken av mint och mörk choklad är en fantastisk avslutning på vilken måltid som helst.

After Eight-pannacotta är den perfekta avslutningen på en måltid när du vill skämma bort dina smaklökar med något utsökt och överraskande. Så ge dig själv och dina gäster förmånen att njuta av denna smakresa – du kommer inte att ångra dig!

Receptet hittas här nedanför! Ha det så trevligt önskar jag er alla!

After Eight-pannacotta

Receptet – Så gör du:

After Eight-pannacotta

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Upplev den ljuvliga smaken av After Eight-pannacotta, en förförisk kombination av krämig pannacotta och mintig choklad i varje tugga!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 2 st gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 0,5 dl strösocker
  • 10 bitar After Eight

Instruktioner

  • Börja med att lägga gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter för att mjuka upp dem.
  • Finhacka chokladbitarna och ställ åt sidan så länge.
  • Sjud försiktigt upp grädden och sockret i en kastrull. När det börjar koka, ta omedelbart bort kastrullen från plattan. Man vill inte att det ska koka över.
  • Krama försiktigt ur vattnet från de mjuka gelatinbladen och blanda dem sedan ner i den varma gräddblandningen tillsammans med den finhackade chokladen. Rör om ordentligt tills chokladen smälter helt och blandningen är jämn och krämig.
  • Häll den ljuvliga chokladmoussen i serveringsglas eller skålar och ställ dem i kylen i minst fyra timmar. Detta kommer att ge moussen tid att stelna och utveckla sin goda smak.
  • Färdigt! Servera som den är eller med en eller två After Eight nedstuckna i varje glas!
Måltid Efterrätt
Kök Svenskt
Nyckelord After Eight-pannacotta

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)
Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar