Lista: De 5 Bästa Manuella Kaffekvarnarna!

Denna artikel innehåller sponsrade länkar till Bagaren och Kocken SE, en svensk webbutik med allt för köket!

I denna artikel tittar vi på 5 av de bästa manuella kaffekvarnarna på marknaden. Den bästa manuella kaffekvarnen avger en ljuvlig kaffedoft och ser till att du får en bättre kopp kaffe. Varför? En manuell kaffekvarn kommer att låta dig krossa eller mala hela kaffebönor, vilket låser upp alla de härliga dofterna och smaktonerna i ett kaffe. Att mala hela kaffebönor gör de möjliga att använda i en filterkaffemaskin, espressomaskin eller en bistropress.

En manuell kaffekvarn är verkligen så bra som den låter, och den behöver inte heller kosta mycket alls. Dessutom är det så trevligt att vrida om handtaget på kaffekvarnen för att mala bönorna. Titta i lugn och ro igenom vår lista nedan över manuella kaffekvarnar för att se vad vi hittade, och hitta kanske i slutändan det bästa alternativet för dig och din morgonstund?.

1. Premiumvalet för stil och hantverk: Peugeot Brésil

Franska Peugeot har jobbat med att förgylla hemmet via eleganta och funktionella produkter sedan grundandet 1810. Denna produkt är inget undantag!

Denna manuella kaffekvarn maler med bravur och tillåter att man enkelt ställer in önskad grovlek på kaffebönorna.

Denna kaffemal heter Peugeot Brésil (Brésil är Brasilien på franska) och har en höjd på 21 cm.

Förutom att ge ett riktigt bra nymalet kaffe är denna kaffemal riktigt snygg, vilket gör att den toppar vår lista över de bästa manuella kaffekvarnarna.

Se pris, läs mer och köp här hos Bagaren och Kocken SE!

2. Bästa funktionalitet: Manuell kaffekvarn från Tyskland med 8 olika grovlekar

manuell kaffekvarn

Denna manuella kaffekvarn från tyska märket Gefu påvisar otroligt fin funktionalitet. Märket har säte i västra Tyskland, och levererar kvalitetsprodukter till den globala kaffemarknaden.

Med denna kaffekvarn kan man mala kaffe för 10 koppar i taget, och enkelt justera grovleken via 8 tillgängliga grovlekar.

Kvarnen är i tålig keramik, vilket gör att denna manuella kaffekvarn alltid kommer stå redo för att erbjuda nymalet kaffe till exempelvis din espresso eller droppkaffe!

Dessa specifikationer får oss att ranka denna kaffekvarn högt, och den tar andraplatsen på vår lista, och rekommenderas för de som värderar prestanda.

Denna modell heter Santiago.

Se pris, läs mer och köp här hos Bagaren och Kocken SE!

3. Skönaste vintagestilen: engelska Kilners stiliga kaffekvarn

Kilner är ett engelskt bolag som grundades redan 1842. De har haft lång tid att förfina sina kaffekvarnar, och utmärker sig med dessa snygga glasburkar som erbjuder väldigt bra förvaring av det malda kaffet.

Just denna kaffekvarn kan förvara hela 500 ml malet kaffe.

Locket på denna engelska Kilner-kvarn är lufttätt vilket håller bönorna fräscha och säkra från luft, vätska och smuts.

Med koda kundrecensioner, en snygg vintage-design och bra förvaring rankar vi in denna manuella kaffekvarn på plats tre i listan!

Se pris, läs mer och köp här hos Bagaren och Kocken SE!

4. Modern & fräsch manuell kaffekvarn från danska Stelton

manuell kaffekvarn

Italienska designers tog fram denna manuella kaffekvarn med namnet Collar, för att ingå i sortimentet hos danska märket Stelton.

Stelton grundades 1967 i Danmark och är idag en av de kända design brandsen från landet.

Italien möter dansk design i denna snygga modell som går in perfekt hos de som gillar modern design.

Den smarta och nytänkande designen gör att själva förvaringsburken har ett medföljande lock, som gör att kvarnen kan tas av och förvaras när den inte används. Detta ger just denna moderna kaffekvarn en 2-i-1 funktion, som både kaffekvarn och förvaringsburk för ditt malda kaffe.

Denna dansk-italienska kaffekvarnen Collar ingår i en design-serie som också innefattar en espressokopp, espressobryggare, sockerskål, och mjölkkanna. Detta innebär att om du gillar designen och vill kombinera ut stilen så går detta att göra!

Se pris, läs mer och köp här hos Bagaren och Kocken SE!

5. Helt klart bäst för ett billigt pris: Barletta Kaffekvarn i italiensk stil

För detta priset finns det få manuella kaffekvarnar som är så pass snygga som denna kaffekvarn!

Märket Barletta bär namnet på en italiensk by på italienska västkusten, där kaffekulturen står otroligt stark.

Denna kaffekvarn är i rostfritt stål, och uppsamlingslådan är i plast. Fungerar också utmärkt som en present till någon kaffefantast man känner.

Se pris, läs mer och köp här hos Bagaren och Kocken SE!

Avslutande ord

Hoppas denna artikel var avkopplande att läsa och att du snart får njuta av en kopp nymalt kaffe!

Lämna en kommentar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar