Vegansk hamburgerdressing – Recept

Inga betyg ännu.

I denna artikel ger jag mitt bästa recept på vegansk hamburgerdressing!

Detta är en vegansk hamburgerdressing i klassisk stil. Servera till dina hamburgare och pommes frites för en härlig måltid!

Med bara 7 stycken enkla veganska ingredienser, varav de flesta ingredienserna är kryddor, så görs denna goda hamburgerdressing på bara 5 minuter! Den är helt perfekt att slänga ihop till hamburgermiddagen eller lunchen.

En god hamburgerdressing som denna veganska hamburgerdressing förhöjer burgarna och tar måltiden till en ny nivå. Dressingens distinkta, ljuvliga smak är så enkel att slänga ihop hemma med detta recept!

Dressingen kan förvaras i en lufttät behållare i kylen i upp till en vecka. Den blir faktiskt ännu godare om den får stå i kylen någon timme innan servering, även fast det inte är ett måste!

Förvara eventuella rester i kylen, antingen i en skål övertäckt med plastfolie, eller i en burk med lock på. På detta vis håller den sig god i några dagar enligt min erfarenhet!

Kort sagt älskar jag detta recept på vegansk hamburgerdressing och tycker det är riktigt värt att göra. Hoppas ni tycker om den lika mycket som vi gör här hemma hos oss! Testa gärna receptet nedan, så önskar jag er alla en smaklig måltid!

Vegansk hamburgerdressing

Receptet – Så gör du:

Vegansk hamburgerdressing

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Detta är en vegansk hamburgerdressing i klassisk stil. Servera till dina hamburgare och pommes frites för en härlig måltid!
Förberedelser 2 minuter
Tillagning 3 minuter
Totalt 5 minuter
Portioner 10 matskedar

Ingredienser
 

  • 1,25 dl vegansk majonnäs
  • ¼ dl ketchup
  • ½ msk senap
  • tsk äppelcidervinäger
  • tsk vitlökspulver
  • tsk lökpulver
  • tsk paprikapulver

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en skål och rör om tills det är helt blandat.
  • Om man vill tunna ut såsen en aning så går det bra att tillsätta 1 tsk vatten i taget tills dressingen når önskad konsistens.
  • Färdigt! Njut av din veganska hamburgerdressing!
Måltid Sås
Kök Amerikanskt, Svenskt
Nyckelord Vegansk hamburgerdressing

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)
Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar