Veckosallad utan socker – Recept

I denna artikel ger jag mitt bästa recept på veckosallad utan socker!

Detta är en veckosallad utan socker som håller sig fräsch veckan ut!

Jag älskar denna veckosallad och att ha den i kylen till måltider är riktigt praktiskt och bekvämt. Ibland kan det vara tidskrävande att göra just sallad, och därför är det så bra att göra en veckosallad utan socker så man har den klar.

Förvara i kylen i en lufttät behållare så håller sig veckosalladen fräsch i uppåt en vecka. Med det sagt, så är den så god att den ibland äts upp innan dess!

Denna veckosallad är helt sockerfri och jag tycker helt klart den är värd att göra, så himla gott!

Veckosallad utan socker

Receptet – Så gör du:

Veckosallad utan socker

4.9/5 ( 134 röster )
Detta är en veckosallad utan socker som håller sig fräsch veckan ut!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 1 sats

Ingredienser
  

  • 500 g vitkål
  • 6 st morötter
  • 1 st liten purjolök
  • 1 st paprika, gärna grön eller gul
  • 1 msk italiensk salladskrydda
  • ¾ dl vitvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 1 msk honung (frivilligt)

Instruktioner

  • Riv vitkålen och morötterna, strimla purjolöken och paprikan.
  • Rör ihop vitvinägern, rapsoljan och honung (frivilligt). Häll över salladen i en skål och rör om.
  • Förvara i kylen i en lufttät behållare mellan serveringar. Plocka fram det som ska gå åt till måltiden och ställ in i kylen igen.
  • Njut av din veckosallad utan socker!
Nyckelord Veckosallad utan socker
Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Relaterade artiklar