Renfärsbiffar – Recept

5/5 baserat på 1 betyg

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på renfärsbiffar!

Detta är ett recept på renfärsbiffar som är så gott och så enkelt att göra! Dessa renfärsbiffar är saftiga, smakrika och grillade till perfektion!

Renkött smakar friskt, gott och jordnära, och passar perfekt i dessa biffar på renfärs.

Ostekta renfärsbiffar kan slås in i plastfolie eller läggas i en lufttät behållare och kylas i upp till ett dygn innan tillagning.

Kort sagt så tycker jag faktiskt dessa goda renfärsbiffar är helt oslagbara sett till smak och hur enkla de är att göra. De går både fort och kräver inte några svåra ingredienser! Perfekta helt enkelt!

Jag hoppas att ni ska tycka om receptet precis lika mycket som jag gör. Här nedanför kommer det med ingredienser och instruktioner! Smaklig måltid!

Renfärsbiffar

Receptet – Så gör du:

Renfärsbiffar

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Detta är ett recept på renfärsbiffar som är så gott och så enkelt att göra! Dessa renfärsbiffar är saftiga, smakrika och grillade till perfektion!
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 700 g renfärsbiffar
  • 1 dl gul lök, finhackad
  • 1 dl salladslök, finhackad
  • 1,25 dl ströbröd
  • 2 st ägg
  • svartpeppar efter smak
  • salt
  • vitlökspulver
  • rapsolja

Instruktioner

  • Blanda renfärsbiffar med grovriven lök.
  • Tillsätt äggen och krydda. Blanda.
  • Tillsätt ströbröd och rör ihop.Värm rapsolja i en stekpanna och stek renfärsbiffarna på medelvärme i någon minut på varje sida.
  • Sänk värmen till låg och fortsätt tills biffarna är genomstekta.
  • Färdigt! Garnera gärna med lite färsk persilja, servera och njut av dina renfärsbiffar!
Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Renfärsbiffar

Annons från HelloFresh SE

Välj din perfekta veckomeny

Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill - och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Hellofresh

1 kommentar

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)




Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar