Laxröra med pepparrot – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på laxröra med pepparrot!

En härligt fräsch och frisk laxröra med pepparrot som passar gott på en skiva bröd och utgör en ljuvlig förrätt!

Lyft fram laxens goda smaker med en fräsch laxröra med pepparrot. Servera gärna på hembakat bröd, limpa eller rostade brödskivor. Är ni fler personer som ska äta, dubbla med fördel receptet!

Supergod till förrätten men även till kvällsmål eller liknande. Riktigt fräsch topping på bröd som får lite skärpa i smaken från pepparroten.

Denna goda laxröra med pepparrot kan förvaras i kylen övertäckt i cirka tre dagar i kylen.

Kort sagt så älskar jag detta recept på laxröra med pepparrot och tycker det är riktigt värt att göra.

Laxröra med pepparrot

Receptet - Så gör du:

Laxröra med pepparrot

4.9/5 ( 84 röster )
En härligt fräsch och frisk laxröra med pepparrot som passar gott på en skiva bröd och utgör en ljuvlig förrätt!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
  

  • 150 g kallrökt lax
  • 2 msk pepparrot
  • 2 dl creme fraiche
  • ½ knippe gräslök
  • 1,5 tsk salt
  • 1,5 tsk peppar

Instruktioner

  • Riv pepparroten.
  • Strimla laxen, gärna i små bitar.
  • Blanda pepparrot, creme fraiche, hackad gräslök, salt och peppar. Tillsätt sedan laxen och rör om.
  • Ställ gärna in i kylen en stund inför servering.
  • Servera på brödskivor. Njut av din laxröra med pepparrot!
Nyckelord Laxröra med pepparrot
Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Relaterade artiklar