Fryst pyttipanna i airfryer – Recept

5/5 baserat på 1 betyg

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på fryst pyttipanna i airfryer!

Med detta recept på fryst pyttipanna i airfryer möter bekvämlighet krispighet, och det blir svårt att motstå frestelsen av en perfekt tillagad pyttipanna med mindre olja än i stekpanna!

Med en enda knapptryckning ger airfryern en gyllene och krispig yta till pyttipannan på bara en kvart. Den snabba tillagningsprocessen kompromissar inte på kvaliteten, och resultatet är en saftig och vällagad rätt redo att njutas av.

Rödbetor är alltid ett gott tillbehör!

Pyttipannan är inte bara en praktisk räddare för stressiga dagar, den är också mångsidig nog att anpassas till olika smaker och önskemål. Servera den som en hjärtlig huvudrätt, eller som en sidorätt vid sidan av en fräsch sallad. Den är också en fantastisk komplement till brunch eller som en läcker bas för en smakrik omelett. Möjligheterna är oändliga, och pyttipannan anpassar sig efter dina behov.

När man vill ha något enkelt och gott, då är fryst pyttipanna i airfryer ett utmärkt val. Skapa en atmosfär av gemenskap kring middagsbordet och njut av den fantastiska kombinationen av bekvämlighet och smak. Det är en smakupplevelse och en tidsbesparande lösning som kommer att bli en favorit i hemmet. Så slå på airfryern och låt den magiska doften av pyttipanna fylla ditt kök – en enkel middagsmagi är bara några minuter bort.

Fryst pyttipanna i airfryer

Receptet – Så gör du:

Fryst pyttipanna i airfryer

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Upplev en smakfull och krispig middag på nolltid med denna frysta pyttipanna i airfryer, perfekt luftfriterad för enkel och läcker måltidsglädje!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 1 kg fryst pyttipanna
  • 2 msk olivolja eller annan neutral olja
  • Salt och svartpeppar efter smak

Instruktioner

  • Sätt din airfryer på 200°C för att förvärma den.
  • Placera de frysta pyttipannabitarna i en skål och tillsätt olivolja. Blanda väl så att oljan täcker pyttipannan jämnt.
  • Placera de preparerade pyttipannabitarna i ett jämnt lager i airfryerkorgen. Undvik att överlasta korgen för att möjliggöra en jämn tillagning.
  • Sätt in korgen i den förvärmda airfryern (du kan också använda två korgar samtidigt för att fördela mängden jämnare). Tillaga pyttipannan i cirka 15-20 minuter, skaka om korgen eller vänd på pyttipannan några gånger under tillagningen för att säkerställa en jämn och krispig yta.
  • Efter 15 minuter kan du kontrollera om pyttipannan är genomstekt och har en gyllene krispig yta. Fortsätt att laga i några minuter extra om det behövs.
  • När pyttipannan är klar, smaka av med salt och svartpeppar efter behov. Servera den varm och njut av den krispiga och läckra pyttipannan.
  • Servera din airfryer-pyttipanna med en klick senap, ketchup eller en sallad för en komplett måltid.
Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Fryst pyttipanna i airfryer

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)
Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar