Bananpannkakor med havregryn – Recept

I denna artikel ger jag mitt favoritrecept på bananpannkakor med havregryn!

Här är ett ljuvligt gott och enkelt recept på bananpannkakor med havregryn. Ett enkelt och smidigt recept som går snabbt att göra, och som ger ljuvliga bananpannkakor varje gång.

Detta recept är riktigt gott till frukosten eller brunchen vilken dag som helst i veckan. Servera gärna dessa bananpannkakor med lite nötter, och gärna lite extra skivad banan.

Kort sagt så rekommenderar jag starkt detta recept på bananpannkakor med havregryn, så värda att göra!

Bananpannkakor med havregryn

Receptet – Så gör du:

Bananpannkakor med havregryn

4.8/5 ( 144 röster )
Här är ett ljuvligt gott och enkelt recept på bananpannkakor med havregryn. Ett enkelt och smidigt recept som går snabbt att göra, och som ger ljuvliga bananpannkakor varje gång.
Förberedelser 10 minuter
Tillagning 10 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 8 bananpannkakor

Ingredienser
  

  • 3 dl havregryn
  • 2 dl mjölk (komjölk eller exempelvis mandelmjölk etc.)
  • 2 st ägg
  • 1 st banan

Instruktioner

  • Lägg havregryn, mjölk, ägg och mosad banan i en skål och blanda väl med en stavmixer tills det blir en fast smet. Tillsätt lite kanel för smaksättning om du vill, detta är frivilligt.
  • Smörj under tiden en långpanna med lite smör.
  • Stek pannkakorna i 2-3 minuter per sida tills de är gyllenbruna. Detta kan gå snabbt, så var försiktig så att du inte bränner dem!
Nyckelord Bananpannkakor med havregryn
Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Få våra senaste nyheter direkt till din e-post!

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev och få de senaste artiklarna direkt till din e-post.

Vi delar givetvis aldrig din mejladress med någon annan.

Relaterade artiklar