Tonfiskröra LCHF – Recept

Inga betyg ännu.

I denna artikel ger jag mitt bästa recept på LCHF-tonfiskröra!

Tonfisk är en mycket bra proteinkälla och kan användas på många sätt. Att göra en tonfiskröra går snabbt och kan varieras i mängder, som i denna LCHF-version av tonfiskröra. Detta är en av mina absoluta LCHF-favoriter!

Detta är den godaste tonfiskröran jag någonsin har ätit! Jag har varit intresserad av att göra tonfiskröra länge nu, som jag som barn och åt i hemmabakade frallor. Nu när det kommer till LCHF tycker jag denna tonfiskröra bör testas tillsammans med detta LCHF-kesobröd, för en fullständig LCHF-smakupplevelse!

Stek gärna dina mackor i olivolja för lite extra krisp och LCHF, men det måste kan såklart inte. På med LCHF-tonfiskröran och toppa gärna med lite hackad rödlök, salladslök, och persilja. Jag tog även lite nymalen svartpeppar på!

Också jättegott med avokado eller ägg på ett LCHF-bröd! Så enkelt och riktigt gott! Gillar också att ta tonfiskröra till en omelett. Kort sagt, en god tonfiskröra passar till så mycket!

Tonfiskröra LCHF

Receptet – Så gör du:

Tonfiskröra LCHF

Inga betyg ännu.

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Tonfisk är en mycket bra proteinkälla och kan användas på många sätt. Att göra en tonfiskröra går snabbt och kan varieras i mängder, som i denna LCHF-version av tonfiskröra. Detta är en av mina absoluta LCHF-favoriter!
Förberedelser 10 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
 

  • 2 burkar (ca 200 g) tonfisk i vatten eller olja, avrunnen
  • 1,8 dl majonnäs
  • saften från en halv lime
  • ¼ st rödlök, hackad
  • 2 msk senap
  • salt och mald svartpeppar efter smak

Instruktioner

  • Kombinera vattenpackad tonfisk, oljepackad tonfisk, majonnäs, selleri, limejuice, rödlök, senap, salt och peppar i en skål. Blanda väl.
  • Toppa gärna med lite hackad rödlök, salladslök, och persilja!
Måltid Smårätter
Kök Svenskt
Nyckelord Tonfiskröra LCHF

Annons från HelloFresh SE

Välj din perfekta veckomeny

Med HelloFresh kan du sätta ihop din veckomeny precis som du vill - och byta recept när som helst. Välj fritt mellan 15 nya recept varje vecka och blanda svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Hellofresh

Lämna en kommentar

Valfritt: Lämna ett betyg som del av kommentar (Klicka på stjärnorna)
Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
Frida är redaktör här på Hemmanytt. En självlärd och nyfiken hem- och matfantast som har som mål att skriva användbara och inspirerande artiklar som gör att man vågar prova något nytt!

Kategorier för vidare läsning:

Dela gärna artikeln om du gillade den!

Relaterade artiklar