Detta enkla och smakfulla recept på kycklingklubbor i airfryer ger saftig och krispig kyckling på nolltid. Airfryern gör att kycklingen blir härligt krispig utan att behöva använda mycket olja. Ett perfektt recept för en snabb och smakrik middag!!
I en skål, blanda ihop olivolja, paprikapulver, vitlökspulver, lökpulver, torkad timjan, salt och svartpeppar.
Lägg kycklingklubborna i skålen med kryddblandningen och blanda väl så att kycklingen är jämnt täckt av kryddorna.
Sätt din airfryer på 200 grader Celsius.
Placera kycklingklubborna i airfryer-korgen i ett enda lager. Undvik att överfylla korgen för att säkerställa att kycklingen blir jämnt tillagad.
Sätt in korgen i airfryern och ställ in tillagningstiden på 25-30 minuter. Vänd kycklingklubborna efter halva tiden för att få en jämn tillagning och krispig yta.
När kycklingklubborna är färdiga, kontrollera att de är genomstekta genom att skära i den tjockaste delen och se till att köttsaften är klar och inte rosa.
Servera kycklingklubborna genast med dina favorittillbehör som sallad, potatis eller såser.