Toppings efter smak (t.ex. riven ost, gräddfil, vitlökssås, lök, etc.)
Instruktioner
Blanda vetemjöl, torrjäst, salt och socker i en stor skål. Tillsätt ljummet vatten och blanda väl tills degen blir jämn och elastisk. Knåda degen i cirka 5-10 minuter tills den blir smidig och inte klibbig. Låt degen jäsa i skålen, täckt med en kökshandduk, i cirka 30 minuter eller tills den dubblar sin storlek.
När degen har jäst klart, dela den i fyra lika stora delar. Ta en del åt gången och rulla ut den på en lätt mjölad yta till en cirkelformad langos. Se till att langosen är jämn i tjocklek och inte för tunn.
Förvärm airfryern till 200 grader Celsius. Placera langosarna i airfryer-korgen, en åt gången, och pensla dem med lite olivolja på båda sidor.
Placera langosarna i airfryern och tillaga dem i cirka 8-10 minuter eller tills de har fått en gyllenbrun färg och är genomstekta.
Ta ut langosarna från airfryern och låt dem svalna något. Tillsätt sedan dina favorittoppings, som riven ost, gräddfil, vitlökssås, lök eller något annat du gillar.
Servera langosarna varma och njut av denna härliga ungerska rätt!