Go Back
+ servings
Pannbiff utan ströbröd

Receptet - Så gör du:

Pannbiff utan ströbröd

5/5 baserat på 2 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Gör snabbt och enkelt detta härliga recept på pannbiff utan ströbröd. Dessa ströbrödsfria pannbifar smakar otroligt ljuvligt med bara några få enkla ingredienser!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 15 minuter
Totalt 20 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 550 g nötfärs
  • 1 st ägg
  • 1 st liten finhackad gul lök
  • 1 st finriven medelstor morot
  • 1 msk paprikapulver
  • nymalen svartpeppar efter smak
  • salt efter smak

Instruktioner

  • I en bunke eller stor skål, blanda ihop nötfärsen med ägget, finhackad gul lök, finriven morot, krossad vitlöksklyfta. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
  • Forma pannbiffar med händerna och stek dem sedan i en stekpanna med olivolja eller rapsolja, cirka 2,5 minuter per sida. Lägg färdiga pannbiffar på en tallrik, ett fat, eller en form. Repetera för samtliga biffar.
  • Färdigt! Njut av dina pannbiffar utan ströbröd!
Måltid Huvudrätt
Kök Svenskt
Nyckelord Pannbiff utan ströbröd, Pannbiffar utan ströbröd