Go Back
+ servings
Tonfiskröra med ägg

Receptet - Så gör du:

Tonfiskröra med ägg

4.8/5 baserat på 5 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Här är en trevlig tonfiskröra med ägg och andra ingredienser, som ger en trevlig tonfiskröra som kan användas till mycket. Smörgåsar och mackor, bakad potatis, sallader, med mera!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 5 minuter
Totalt 10 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
 

  • 2 st burkar tonfisk i vatten
  • 1 st rödlök, finhackad
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 2 msk majonnäs
  • 4 msk crème fraiche
  • 2 msk kapris
  • 1,5 msk dijonsenap
  • salt efter smak
  • peppar efter smak

Instruktioner

  • Finhacka rödlöken och lägg i en skål. Skär äggen i bitar.
  • Tillsätt tonfisken och äggen till skålen.
  • Rör ned resten av ingredienserna och blanda.
  • Njut av din tonfiskröra med ägg!
Måltid Smårätter
Kök Svenskt
Nyckelord Tonfiskröra med ägg