Go Back
+ servings
Chiapudding med havremjölk

Receptet - Så gör du:

Chiapudding med havremjölk

5/5 baserat på 2 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Chiapudding med havremjölk är superenkelt, supergott och supernyttigt! En vegansk och hälsosam frukost för en kraftfull morgon!
Förberedelser 5 minuter
Tillagning 2 timmar
Totalt 2 timmar 5 minuter
Portioner 1 servering

Ingredienser
 

  • 2 msk chiafrön
  • 1 msk lönnsirap eller valfritt sötningsmedel
  • ½ tsk vaniljextrakt
  • 120 ml valfri havremjölk eller mjölkfri mjölk

Instruktioner

  • Tillsätt alla ingredienser i en burk och rör om ordentligt eller stäng locket och skaka ordentligt. För bästa resultat, rör om en andra gång efter 10 minuter.
  • Förvara den i minst 2 timmar eller över natten i kylen.
  • Servera med färsk frukt eller valfri topping.

Anteckningar

  • Håller sig fräsch i upp till två dagar förvarad i kylen.
  • Toppingsförslag: Färska bär, hackad frukt, fruktsylt, chokladflingor, nötsmör, nötter eller vad du vill.
Måltid Frukost
Kök Veganskt
Nyckelord Chiapudding med havremjölk