Go Back
+ servings
Ga-Laksa-krydda

Receptet - Så gör du:

Ga-Laksa-krydda

5/5 baserat på 1 betyg

(Klicka på stjärnorna för att lämna ett betyg)

Pinterest Facebook Skriv ut receptet
Perfekt balanserad med en mix av koriander, spiskummin, fänkål, gurkmeja, chilipulver, kanel, vitlökspulver, svartpeppar och kardemumma.
Förberedelser 1 minute
Tillagning 2 minuter
Totalt 3 minuter
Portioner 1 mängd

Utrustning

Ingredienser
 

  • 2 msk malda korianderfrön
  • 1 msk malda spiskumminfrön
  • 1 tsk malda fänkålsfrön
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk kardemumma

Instruktioner

  • Blanda väl så att alla ingredienser är jämnt fördelade.
  • Använd direkt eller överför den färdiga ga-laksa-kryddan till en lufttät behållare och förvara den på en sval och mörk plats.
Måltid Smårätter
Kök Svenskt
Nyckelord Ga-Laksa-krydda